Graves LEDs not working as running lights?
Close
Login to Your Account
Yamaha FZ-09 Forum

Graves LEDs not working as running lights?

This is a discussion on Graves LEDs not working as running lights? within the FZ-09 Gear & Accessories forums, part of the Yamaha FZ-09 Garage category; Hello, I just installed a set of graves LEDs on the front of my FZ and they are only working as turn signals. The rear ...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
Like Tree4Likes

Thread: Graves LEDs not working as running lights?

  1. #1
    Member Weedstar's Avatar
    Member #
    3028
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Upstate NY
    Posts
    30

    Graves LEDs not working as running lights?

    Hello, I just installed a set of graves LEDs on the front of my FZ and they are only working as turn signals. The rear are still stock. I bought these because they worked as running lights for other people. Any idea what it could be?

  2. #2
    Member FastEddy's Avatar
    Member #
    2163
    Join Date
    May 2014
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    41
    Did they come with connectors or did you have to wire them up your self?
    Sent via carrier pigeon.

  3. #3
    Member Weedstar's Avatar
    Member #
    3028
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Upstate NY
    Posts
    30
    They came plug & play

  4. Remove Advertisements
    FZ09.org
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member DNFDOUG's Avatar
    Member #
    235
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Music City, Ten-er-c
    Posts
    4,424
    Are there three wires or two?

  6. #5
    Member Weedstar's Avatar
    Member #
    3028
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Upstate NY
    Posts
    30
    I'm positive there were 3. May have to take it apart and look at it

  7. #6
    Senior Member Lucky_Devil's Avatar
    Member #
    899
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    SF, CA
    Posts
    1,242
    Looked at the picture on the Graves website and it looks like there are only two wires.

    Quote Originally Posted by Weedstar View Post
    I'm positive there were 3. May have to take it apart and look at it
    Pro Tip: Don't reassemble anything without testing it first... ask me how I learned this lesson Name:  laughing.gif
Views: 271
Size:  158 Bytes
    FZ-09 #203, Yam FZ6, Kaw KLR650, Hon F4i, Yam VStar, Hon CB350

  8. #7
    Member Weedstar's Avatar
    Member #
    3028
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Upstate NY
    Posts
    30
    I tested the blinkers but forgot about running lights.

  9. #8
    Senior Member CD599's Avatar
    Member #
    576
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2,155
    The front signals have to three wire...and the rear signals are two wire.

  10. #9
    Super Moderator
    Supporting Member
    triplethreat's Avatar
    Member #
    23
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    "Murvil" TN.......18 miles from Deals Gap
    Posts
    5,586
    There is going to be three wires on the plug that is part of the original Yamaha wiring harness, but if there is only two wires on the Graves unit, that means that it doesn't function as a running light.
    DNFDOUG likes this.
    "If it ain't fast...........It ain't fun"!

    Vern........ Sportbike Track Time Southern Region Lead Intermediate Instructor (Retired)

  11. #10
    Member Weedstar's Avatar
    Member #
    3028
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Upstate NY
    Posts
    30
    I understand the 3 wire vs 2 wire. I'm confused because when I searched these lights they worked for other forum members as running lights. That was why I went with these instead of watsens.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Graves Fender Eliminator with arrow LEDs
    By Klye07 in forum FZ-09 Gear & Accessories
    Replies: 11
    Last Post: 09-20-2014, 10:51 AM
  2. running lights on tailight in-op brake lights work help!
    By fuentes52 in forum FZ-09 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2014, 05:37 AM
  3. Turn running lights into aux blinkers?
    By janzend in forum FZ-09 General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-16-2014, 11:12 AM
  4. Turning off daytime running lights.
    By espospowdercoating in forum FZ-09 General Discussion
    Replies: 42
    Last Post: 04-05-2014, 10:10 PM
  5. FZ-09 Rear Running Lights/Brake Light
    By stuarth in forum FZ-09 General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 01-22-2014, 07:35 PM

Search tags for this page

fz 09 graves front turn signals
,

fz 09 graves turn signals

,
fz-09 graves signals 3 wire
,
fz-09 graves turn signal 3 wire
,
fz-09 graves turn signal trouble shoot
,
graves front turn signals fz09
,
graves fz-09 front turn signals
,
graves turn signals fz 09
Click on a term to search for related topics.