HELP. turn signal problems.
Close
Login to Your Account
Yamaha FZ-09 Forum

HELP. turn signal problems.

This is a discussion on HELP. turn signal problems. within the XSR900 Common Problems/Issues forums, part of the Yamaha XSR900 Cafe Racer Forum category; Hi, the name is Adam, i own a 2014 FZ-09, i just recently installed LED front turn signals, integrated tail light/ turn signals, and an ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Like Tree1Likes

Thread: HELP. turn signal problems.

  1. #1
    Junior Member D1RTB1K3R's Avatar
    Member #
    15762
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    2

    HELP. turn signal problems.

    Hi, the name is Adam, i own a 2014 FZ-09, i just recently installed LED front turn signals, integrated tail light/ turn signals, and an LED bar to light my license plate. All parts are from TST ind. and i followed their step by step install and everything works fine. The problem comes when i use the brakes. if one of my signals is on and i brake all my signals go dim and flash together (does not affect headlight only signals). If more information is needed please ask and i will do my best to obtain it, fairly new to the bike, only bought it about 2 weeks ago.

    Thanks much,
    Adam

  2. #2
    Senior Member capebay23's Avatar
    Member #
    6208
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Clearwater Beach, FL
    Posts
    195
    Did you email or call TST? Given you used all their parts I'm sure they have the answer.

    I have just the TST integrated tail light and stock front signals and don't have this issue.

    Do you have the TST relay plugged in too?

  3. #3
    Senior Member Crossbar1773's Avatar
    Member #
    13530
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Huntington, WV
    Posts
    140
    Email tst and they can sort that out. They can tell what you ordered assist.

  4. Remove Advertisements
    FZ09.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Junior Member D1RTB1K3R's Avatar
    Member #
    15762
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    2
    yup have the relay installed too, will give TST a call and hopefully sort this out. thanks for the help guys!

  6. #5
    Gold Supporting Member
    Supporting Member
    Crosshairs's Avatar
    Member #
    2174
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1,988
    I would go over the wires again, it sounds like a bad connection somewhere...probably on the ground side
    LouG likes this.
    2014 FZ09 Mods> Ivans ECU Flash....... Penske 8983....... GP fork piston kit.......Woodcraft Frame Sliders....Woodcraft Axle Sliders ...Woodcraft Engine guards...Chinese spools...
    Spiegler SS brake lines .....APE CC tensioner .....Antigravity AG-801 Battery......tripage LED headlight.......tripage LED pegs ...Watsen Design front turn signals..and some other stuff I dont feel like listing

  7. #6
    Member TSTAgent's Avatar
    Member #
    14313
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Florida, USA
    Posts
    47
    Sounds like your front signals may be wired in as running lights. Do they come on once the bike is turned on or ONLY when you activate the brakes?
    TST Industries
    Design without Bounds


    Like us, follow us, and share our products on
    Your favorite Social Media Sites!!!

  8. #7
    Junior Member jim.brookins.7's Avatar
    Member #
    13914
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    15
    You need a blinker genie.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #8
    Senior Member Crossbar1773's Avatar
    Member #
    13530
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Huntington, WV
    Posts
    140
    Any update?
    2015 FZ-09 - Puig Windscreen, APE CCT, TST lights all around...

  10. #9
    Member PIERCE's Avatar
    Member #
    6343
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Flowood, MS
    Posts
    82
    I just installed the integrated tail light and flush mount blinkers, I am having the same problem. The front blinkers come on as running lights and blink when I turn blinkers on, but when I touch the brake the 2 front blinkers dim and blink together. The problem does not occur in the back. I have the relay. Also, the front blinkers are dangerously dim. Any updates to this problem? I wired exactly as TST video instructed.

  11. #10
    Junior Member jim.brookins.7's Avatar
    Member #
    13914
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    15


    You need these.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 1 of 2 12 LastLast

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Turn BLINKER running lights into just a turn signal
    By Skyrebel88 in forum Yamaha FZ-09 Guides and How-To's
    Replies: 11
    Last Post: 09-22-2016, 08:26 PM
  2. Turn Signal Help
    By Jkaiser93 in forum Yamaha FZ-09 Guides and How-To's
    Replies: 18
    Last Post: 09-15-2014, 11:42 AM
  3. LED Turn Signals (RUNNING LIGHTS & HORN PROBLEMS)
    By tjkamper in forum FZ-09 Builds
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-2014, 03:38 PM
  4. Rear turn signal help
    By rtsb in forum FZ-09 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2014, 10:07 PM
  5. Turn signal Help
    By Mr Player in forum FZ-09 General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-2014, 10:23 AM